Palvelut

Keittiö jälleenmyynti

Keittiöissä käytetään materiaaleina vain korkealaatuisia kotimaisia ja laadukkaita eurooppalaisia tuotteita.

Kalusteet toimitetaan valmiiksi koottuina. Runkolevyt ovat kotimaista 16 mm melamiinia ABS reunalla ja levyillä on kulutusta kestävä pinta ja hyvä pinnan kosteudenkestävyys. Melamiinit kuuluvat pintamateriaalien päästöluokituksessa parhaimpaan M1-luokkaan.

Blumin asettamat korkeat laatumääräykset täyttyvät saranoissa ja laatikoissa. Saranat on asennus ystävälliset, työkaluja ei tarvita. Saranoissa on vaimennin mekanismi, joka voidaan kytkeä myös pois päältä.

Ovimalleja saamme monelta eri toimittajalta mm. Josadoor, Mellano ja Carlo Casagrande, joten valinnan varaa on.

Toimitusaika riippuu valituista materiaaleista, 2-4 viikkoa. Kalusteet toimitetaan joko Amelia keittiöt Oy:n omalla autolla, tai kuljetusliikkeiden rahtikuljetuksena.

Meiltä tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään, emmekä vaadi etumaksua. Kalusteiden maksu vasta toimituksen jälkeen.

Nyt voit hankkia kalusteet myös osamaksulla, soita ja kysy lisää!

Käy tutustumassa kalusteisiin ennakkoon: http://www.ameliakeittiot.fi/

Kylpyhuone ja sauna

Toiminta aluemme on pääkaupunkiseutu. Teemme asiakaskäyntejä myös iltaisin.

Ensikäynnillä kartoitetaan tilanne siellä kylpyhuoneessa ja minkä mukaan laaditaan tarjous. Tarjous lähetetään sovitussa aikataulussa sähköpostitse, sekä sovitaan puhelinpalaveri aika tarjouksen läpi käymiseen, niin halutessanne. Näin mitään epäselvyyksiä ei pääse syntymään jo heti tarjous vaiheessa.

Tarjouksen perusteella teemme erilliset sopimukset, mihin työaikataulu merkitään. Ennen työn aloitusta pidämme aloituspalaverin yhdessä teidän sekä meidän tekijöiden kanssa, missä sovitaan käytännön järjestelyjen lisäksi yhteiset pelisäännöt, sillä vaikka kylpyhuone on meille työpaikka, niin teille se on kuitenkin koti.

Laadunhallinta dokumentin avulla pystytte seuraamaan prosessin etenemistä. 

Kylpyhuonetta tehtäessä kuvaamme kaikki eri työvaiheet ja arkistoimme ne Amaranthin arkistoihin vuosiksi eteenpäin.

Teemme myös puolestanne muutostyöilmoituksen taloyhtiölle ja isännöintiin, sekä olemme yhteydessä työn edetessä taloyhtiön nimeämään tarkastajaan, hyvissä ajoin ennen eri tarkastuksia, joita kylpyhuonetta tehtäessä tulee yhteensä 3 - 4 kpl, kuten mm. purku, - vedeneristys ja lopputarkastus.

VTT:n vesieritys sertifikaatti meiltä löytyy tietenkin ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää, sillä haluamme pysyä ajan hermoilla nyt ja tulevaisuudessakin.

Sisustusremontit ja tilasuunnittelu

Toiminta alueemme on koko pääkaupunkiseutu. Teemme asiakaskäyntejä myös iltaisin. 

Autamme valitsemaan yhdessä kanssasi värit ja materiaalit, tai teemme erikseen koko tilasta suunnittelutarjouksen. Tilasuunnittelutarjous voi pitää sisällään mm. valaistus, huonekalu tai tekstiilisuunnittelun. Suunnitelma pitää sisällään materiaalivalinnat hintoineen, sekä ostopaikkoineen, minkä mukaan tuotteet on helppo noutaa, kun toteutuksen aika tulee.

Teemme työn laadukkailla tuotteilla, kilpailukykyiseen hintaan, työn laadusta tinkimättä. Asiakaspalvelu on yrityksemme kulmakiviä ja sen eteen teemme kaikkemme. ­­­­­­­­­­Pidämme koko remontin ajan sinut ajan tasalla laadunhallinta dokumentin avulla.  Toimitamme tuotteet työmaalle siinä järjestyksessä, kun niitä tarvitaan ja pidämme paikat siistinä, joten asuminenkin kotona remontin ajan on siedettävää.

Sisustusremontti voi pitää sisällään katto, - seinä ja lattiapintojen uusimisia ja korjauksia. kattopintoja, joita yleisimmin teemme ovat, roiskerapatut katot, tummuneet paneeli, sekä levykatot. Myös vanhojen kivitalojen vaativat katot kuuluvat erikoisammatti osaamiseemme. Seinäpintojen maalaus, tapetointi sekä erilaisten sisustuspaneeleiden käsittely ja asennustyö kuulu myös perus töihimme. Lattia työt joita teemme, ovat mm. laminaatti-, vinyyli, - parkettiasennukset, sekä laatoitukset että vanhojen parkettien hionta työt.

Toteutamme koko kodin remontin tai vaikkapa vain huone tai seinä kerrallaan, mikään työ ei meille ole liian pieni. Kotitalousvähennysoikeuden saat tekemästämme työstä ja verottajan kaavakkeenkin teemme sinulle valmiiksi, niin halutessasi.

Kuulumme Tikkurila Oy:n tekijä ja suunnittelupankkiin ja olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys. Vastuullisuudesta kertoo myös kuulumisemme Tilaajavastuu.fi rekisteriin.

Koristemaalarimme toteuttaa erikoisefektimaalaukset sekä persoonalliset koristemaalaukset valmiiden suunnitelmien mukaan tai suunnitellen yhdessä kanssasi mitä villeimmätkin suunnitelmat, vain mielikuvitus on rajana.

Tulet huomaamaan, että meidän kanssa on ilo tehdä yhteistyötä!

Kiintokomerot ja mittatilaus kalusteet

Tarvitsetko vaatesäilytystä lisää vai onko säilytysratkaisuissasi jotain, mitä pitäisi tehostaa tai helpottaa, jotta jokapäiväinen toiminta olisi tehokkaampaa, huolettomampaa ja se tuottaisi vielä iloakin?

Entä, onko tarvetta vaikkapa työpisteelle, tai hyllyjärjestelmille, mitä ei valmiina kaupasta löydy?

Suunnitellaan yhdessä tarpeidesi mukaisesti, sekä kodin muuhun sisustukseen sopiva ratkaisu, joka antaa iloa, niin toiminnallisesti, kuin visuaalisestikin. Teemme kalusteet mittatilaustyönä, kilpailukykyiseen hintaan!

Kalusteisiin voi kuulua mm. liukuovikomerot lukuisine eri mekanismeineen, työ -, ja ruokapöydät, kirjakomerot, TV tasot, vitriinit jne. Kalusteet suunnitellaan aina ensisijaisesti käyttötarpeen mukaisesti ja lopullisen silauksen antaa materiaali valinnat.

Kalusteiden materiaalit ovat korkealuokkaisia suomalaisia ja laadukkaita eurooppalaisia. Blumin asettamat korkeat laatuvaatimukset täyttyvät saranoissa ja laatikoissa.

Liukuovia saamme monilta eri toimittajilta mm. Lakeus design ja Kabinetti.

 

 

Ota yhteyttä

ja kysy lisää palveluistamme

Remonttipalvelu Amaranth Oy

Sanna Mattila
puh. 040 770 9473

Hannu Mattila
puh. 040 510 7915

info(at)remonttipalveluamaranth.fi

KURKITIE 15 A, 01450 VANTAA
Y-tunnus 2518955-9

Sanna Mattila
puh. 040 770 9473

Hannu Mattila
puh. 040 510 7915

 

Varaa aika ilmaiseen arviokäyntiin

Ota yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen arviokäyntiin!

 
 
 

Kysy tarjous

Kysy tarjous, otamme sinuun yhteyttä!

 
 

Tarjouspyynnön tekijä:

Tarjouspyyntö koskee:

 
Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön